Smokvica Kralja Petra

Description

Description

Ukoliko želite da osetite urbani šarm Beograda i posetite jedno od definitivno najpopularnijih mesta ovog grada, Smokvica u ulici Kralja Petra je prava destinacija za vas.
Smeštena u samom centru grada, ovo privlačno i opušteno mesto pružiće vam neopisivi užitak. Ne samo da pleni jednom od najlepših bašti i drvetom smokve koji je krasi, već je koncept lokala i ljudi koji ga posećuju ono što ga čini posebnim.

Smokvica je dizajnirana u eklektičnom stilu kojim preovladava bela i zelena boja, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vam svuda prisutna umetnička patina podari osećaj mediterana.
Posebnu udobnost pruža zatvoreni deo koji obiluje toplim nijansama, mekim osvetljenjem i izvanrednom opuštajućom muzikom.

Fuzija nacionalnosti vlasnika ovog lokala prenešena je i na meni, te vas u Smokvici u Kralja Petra očekuje čitavi spektar različitih jela, sastojaka i tehnika kulinarstava prenešenih iz različitih kultura i zemalja. U ponudi su meksički specijaliteti poput takosa i kesadilja, preko američkih burgera, izraleske hummus do laganih mediteranskih salata. Dobrodošli!

Contact

Contact

Ratings

Smokvica Kralja Petra

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found