Korto Cafe&More

Description

Description

Dobro došla, dobro došao u Korto!

Nedavno smo u centru Beograda, pedeset metara daleko od Terazija, otvorili kafeteriju Korto Cafe & More. Korto je istovremeno i kafeterija i poslastičarnica i bar i restoran, sa svojom ponudom espresa i napitaka od kafe, koktela, ceđenih sokova, kolača i obroka.

Želimo da te kvalitetom naših proizvoda pridobijemo za stalnog gosta. U Korto kolačima koristimo isključivo pravi puter i demerera šećer, naše se kafe i napici prave od najboljih sirovina, ceđeni sokovi od samo svežeg voća, hrana od najboljih namirnica. Naša ponuda ume goste do povede do Njujorka, odakle nam je stigao NY cheese cake, Belgije, koja nam šalje svoje čokolade da bismo od njih pravili kolače, ili Londona – gde su nas učili kako da spremamo brownies. Volimo paste, italijansku kuhinju, ali i mlince i supe i potaže i doručak i biftek…

Naš barista Branko ume da crta mlekom i kafom, barmen Neša samo je za Korto osmislio originalne koktela, a poslastičarka Slađana pojedine kolače. Bašta nam je velika i najprostranija u ulici, kao i sam Korto. Za tebe jela spremaju naši kuvari Slađana, Snežana, Pavle, Marko, Ilija i Jovan.

Pozivamo te da na nekoj od svojih šetnji svratiš do nas.
Čuvaćemo te. Kao i ti, nadamo se, nas.

Contact

Contact

Ratings

Korto Cafe&More

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found