Balkan Nights Apartments / Balkanska

Description

Description

Apartman Balkan Nights City Center kao što I sam naziv govori, nalazi se u srcu Beograda, u strogom centru, u Balkanskoj ulici 27! Balkanska ulica predstavlja jednu od najpoznatijih ulica glavnog grada.
Lokacija je zaista odlična jer se nalazi na samo par minuta hoda od svih glavnih ulica I znamenitosti u centru. Tu je blizu ulica Kneza Mihajla, kao I čuveni Trg Republike. Prekoputa zgrade se nalazi Hotel Prag, a ujedno oko zgrade I GAK Narodni Front, Zeleni venac, Ruski Dom I mnogo toga još. Takođe, u blizini apartmana se nalazi I BAS kao I Železnička stanica. Povezanost sa javnim prevozom je odlična, sve linije su u neposrednoj blizini. Takođe, ko je došao kolima, u blizini se nalazi I tržni centar Ušće, kao I autoput I mostovi (Brankov itd) koji vas vode do druge strane grada.
Apartman u centru Beograda koji se uistinu može pohvaliti gotovo naučnom iskorištenošću prostora! Apartman Balkan Nights City Center ima 45m2. Apartman je moderno opremljen I jako zanimljivo osmišljen, nalazi se na petom spratu. U apartmanu dominira crna jakuzzi kada za dve osobe najsavremenije tehnologije. Na ulasku u apartman, nalazi se prostor za sedenje (tu se nalazi ugaona garnitura) koja se po potrebi može razvući I koristit kao krevet. Naravno, apartman poseduje I moderan bračni krevet u dnevnom boravku, tako da u Balkan Nights City Center može da se smesti najviše 4 osobe. Pored ulaznog dela, apartman poseduje I kuhinju, kupatilo sa veš mašinom, dnevni boravak koji je pregrađen sa delom gde se nalazi Đakuzi kada, kao I deo gde se nalazi bračni krevet sa televizorom. Ovaj stan je suštinski podeljen u dve celine. Jednu čini improvizovana dnevna soba, kuhinja i kupatilo, dok je druga zapravo velika prostorija funkcionalno podeljena na spavaću sobu i namenski pregrađen i stilizovan prostor sa đakuzi kadom i ogledalima. Wifi se takođe može koristiti besplatno. Sa petog sprata imate I sjajan pogled. Većina apartmana koji poseduju Đakuzi su za dve osobe ili sa manjom kvadraturom ili bez kuhinje ili sa drugim nedostatcima, za razliku od njih Balkan Nights City Center je kompletan stan. Apartman je jedinstven po tome što je bogat detaljima, vodilo se računa o svemu. Zanimljiv enterijer I lokacija su glavne odlike apartmana.
Ukoliko se odlučite da dođete kolima, treba napomenuti da je strogi centar grada (kao I u svim drugim gradovima) nezgodan za parking. Imate dve mogućnosti. Prva, da se parkirate u zoni (zona II) gde šaljete SMS poruku parking servisu na broj 9112 (sat vremena parking 48rsd). Tu možete najviše 2h da se zadržite, svako naredno produženje koštaće vas više. Zona II se plaća radnim danima od 7 – 21h. Nakon 21h parking se ne plaća (do 07h ujutru). Subotom se parking naplaćuje od 07h – 14h, a subotom posle 14h pa sve do ponedeljka do 07h se parking ne naplaćuje! Ukoliko dolazite vikendom, nećete imati tih muka 
Druga mogćunost jeste da koristite javnu garažu Zeleni Venac, koji se nalazi kod apartmana. Postoji mogućnost da se uzme dnevna karta u garaži kao I druge opcije koje će vam odgovarati (info garaža Zeleni Venac). Dnevno jednokratno parkiranje košta 1500rsd. Link za sve informacije:
https://parking-servis.co.rs/lat/garaze-i-parkiralista/garaza-zeleni-venac/

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Balkan Nights Apartments / Balkanska

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%