Balkan Nights Apartments / Vidska

Description

Description

Apartman Balkan Nights Romantic je pravo remek delo! 🙂 Apartman se nalazi na Dušanovcu, u blizini sportskog centra Šumice. Vidska ulica je poznata narodu kao ulica ‘’sa kaldrmom’’ koja je jedinstvena u odnosu na uobičajne ulice na Dušanovcu. Lokacijski je vrlo popularna, u mirnijem delu (širi centar) u odnosu na stanove koji se nalaze u strogom centru grada.
Povezanost sa javnim prevozom je odlična, u neposrednoj blizini se nalaze sve linije koji idu ka centru ili na drugi deo grada (preko mostova). Takođe, u blizini se nalazi I čuveni BEO šoping centar kao I Vero, Lidl I mnogo toga još. Od znamenitosti, prevozom možete vrlo brzo doći do Hrama Svetog Save, stadiona Crvene Zvezde itd. Iako nije u strogom centru, njegova prednost je blizina autoputa sa kojeg se do apartmana dolazi za samo par minuta.
Balkan Nights Romantic je sjajno dizajniran. U pitanju je veći apartman, od čak 60m2 I predviđen je za boravak do najviše 4 osobe, idealno za dve osobe. Apartman poseduje Đakuzi kadu. Prilikom ulaska u apartman, sa leve strane je kupatilo, a sa desne odvojena soba sa bračnim krevetom I LCD televizorom, a bračni ležaj je veoma komforan, dimenzija 160×200. U nastavku (pre ulaska u dnevni boravaka) se nalazi kuhinja. Zatim jako lep dnevni boravak, sa ugaonom garniturom (po potrebi se može razvući za spavanje). Tu se takođe nalazi LCD televizor, kao I mini balkon. U nastavku je odvojeni deo gde se nalazi Đakuzi kada. Enterijer je pažljivo biran, kvalitetni materijali, gipsani radovi, rasveta, osvetljenje, koloritne boje. Apartman se nalazi na prvom spratu (bez lifta).
Prateći sadržaj u apartmanu su LCD tv, kablovska tv, internet (wifi), centralno grejanje, klima itd.
Što se parkinga tiče, za razliku od centra grada, ovde nema zone i možete parkirati kola duž cele ulice (Vidska) tamo gde je dozvoljeno. Svi parkiraju u toj ulici ili u okolnim ulicama, tako da ne morate da razmišljate o parkingu. Ukoliko želite da vam kola budu pred prismotrom, nedaleko se nalazi hotel Srbija (parking sa rampom), za dodatne informacije kontaktirati parking hotela.

<

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Balkan Nights Apartments / Vidska

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%