Restoran Trač

Description

Description

Pravi italijanski restoran smešten u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru. Kao što Vračar čuva onaj urbani, tipičan beogradski duh, tako i restoran Trač čuva ono ukusno, tipično italijansko iskustvo obroka koji je uživanje za sva čula. Najkvalitetnije, jednostavne, prave italijanske namirnice, pažljivo pripremljene i lepo servirane, uz najfinija vina, srdačnu atmosferu, nenametljiv enterijer i laganu italijansku muziku, čine da Trač bude pravi izbor za ugodan ručak ili večeru, a naravno i za doručak.

Od kada je otvoren, aprila 2004, naši gosti su sigurni da će u ovom restoranu, u Mileševskoj 39, biti dočekani osmehom i savršenim obrokom. Filozofija italijanske kuhinje „manje je više“ – odnosno da su za dobro jelo najzaslužniji kvalitetni sastojci, koje onda samo treba kombinovati na pravi način kako bi se postiglo savršenstvo – upravo se može osetiti u specijalitetima koje priprema naš šef kuhinje, profesionalac sa dugogodišnjim domaćim i međunarodnim iskustvom.

Sala za nepušače
Sveži sezonski proizvodi se s ljubavlju pripremaju kako bi razgalili vaše nepce, dok će se osoblje postarati da uz jelo koje ste odabrali dobijete i vino koje se sa njim najbolje slaže, a uz predjelo najfinije domaće hlepčiće. Trač je odan italijanskoj tradiciji izbora najsvežijeg i najsočnijeg mesa i ribe, uz stalne inovacije u meniju koje ovaj restoran održavaju među liderima beogradskog kulinarstva. Potvrda toga je i sertifikat italijanskog gostoprimstva (Marchio Ospitalita’ Italiana) koji naš restoran s ponosom nosi.

Ovde ćete probati najbolje sireve, pršute, salame pristigle pravo iz Italije, domaće, sveže pripremljene testenine, a uz sve to, restoran ima i sopstvenu liniju maslinovog ulja (extra vergine) koju izrađuje porodica Montareggi iz Toskane.

Raznovrsnost menija i invetivnost kuvara doneli su restoranu popularnost i dragocene verne goste. Iz želje da im ponudi nešto novo i italijansku kuhinju dočara na najbolji način, nastalo je i gastronomsko putovanje kroz Italiju, u okviru koga se u redovnim intervalima predstavlja gastronomska ponuda različitih italijanskih regija.

U restoranu ima mesta za 60 ljudi, a u baštama za još 48, ali je poželjno da, ako ste u prilici, telefonom rezervišete svoj sto, naročito ako u društvu ima više od četiri osobe.

Contact

Contact

Ratings

Restoran Trač

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found