loader image

Restoran Đerdan

Opis

Opis

Naš i vaš restoran “Đerdan” nalazi se u Ulici Jelene Mioč 1 (bivša Učiteljska br. 1 prvi prilaz), raspolaže raskošnim, toplim i pitomim enterijerom i prepoznatljivim ambijentom u kome svaki detalj zrači pravom kućnom toplinom i autentičnom atmosferom. Originalni sadržaji i ponuda, besprekorna usluga i pozitivna energija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim – ni stalne goste, među kojima dominiraju poslovni ljudi, diplomate, umetnici i mnoge druge javne ličnosti, ni ostale namernike svih profila i profesija sa svih strana sveta. Sve je kod nas u znaku savršenog sklada starih dobrih tradicija srpskih domaćina i novih modernih ugostiteljskih vremena.

Restoran “Đerdan” se od drugih savremenih ugostiteljskih prostora ove vrste u Beogradu izdvaja po svojoj neodoljivoj domaćinskoj toplini, prijatnom ambijentu, diskretnom šarmu i izvanrednom položaju, a stalni i ostali gosti u njemu zaista mogu da privremeno zaborave na sve urbane probleme, da se potpuno opuste, da se predaju vrhunskoj hrani i piću, kao i usluzi, i da uživaju u atmosferi usred metropole. Zato je, uostalom i postao kulturno sastajalište žitelja i gostiju našeg glavnog grada.

“Đerdan” ima raznovrsnu i prvoklasnu domaću kuhinju u kojoj dominiraju originalna predjela i raznovrsna kuvana jela, kao i svi specijaliteti sa roštilja sa izuzetno obilnim i kvalitetnim porcijama, jela po porudžbini i razni drugi gurmanluci i đakonije.

Uz to, “Đerdan” svojim gostima hudi veoma širok izbor raznovrsnih i kvalitetnih pića – sve vrste domaćih i stranih aperativnih i žestokih pića, vrhunske vrste piva, probrana vina iz poznatih vinogorja i podruma i mnogobrojne druge hladne i tople napitke.

Najzad naš restoran je veoma pogodan i za organizovanje poslovnih ručkova, promocija, koktela, romantičnih večera, rodjendanskih i drugih manjih svetkovina pod vrlo povoljnim uslovima… OČEKUJEMO VAS – DOĐITE I UVERITE SE ZAŠTO SU POZNATI BEOGRADSKI UGOSTITELJI I VRSNI KUVARI SVOJE POVERENJE POKLONILI NAMA, I IZABRALI NAŠ RESTORAN ZA MESTO SVOJIH PORODIČNIH OKUPLJANJA…

 

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Pon - Pet:
  09 - 23 h
 • Subota
  09 - 23 h
 • Nedelja
  12 - 22 h
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Restoran Đerdan

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%