Picerija FENJER

Description

Description

Restoran – picerija „Fenjer“ u Beogradu, dočekuje goste koji traže nešto drugačije, nešto sasvim posebno i do sada neviđeno u svakidašnjoj, uobičajenoj ugostiteljskoj ponudi našeg glavnog grada. Kao što i samo ime restorana nagoveštava, pokušavamo da osvetlimo put u nekakav drugačiji, pomalo bajkoviti svet u kome možete pronaći i osetiti ono što zapravo i tražite.Nalazimo se u mirnom i prelepom delu Beograda, na Senjaku, u ulici Vase Pelagića, broj 5. Kraj je savršen za one koji su u potrazi za idilom i žele da za trenutak pobegnu od buke i užurbanosti grada, a kod nas možete uživati u atmosferi idealnoj za popodnevni ručak ili poslovni sastanak. Takođe organizujemo različite proslave, i bićemo uz Vas u najradosnijim trenucima Vašeg života. Naše pažljivo odabrano osoblje Vam, u svakom trenutku, stoji na usluzi, i uvek će Vam pomoći da razrešite nedoumice oko izbora jela i pića.
Naš restoran nudi jela mediteranske i domaće kuhinje, jela po receptima naših baka, kao i kuhinje zemalja Balkana. U ponudi je za svačiji ukus po nešto. Na meniju su i jela spremljena prema retkim receptima, čiji će Vas bogati i prefinjeno izbalansirani ukusi, sigurni smo, prijatno iznenaditi. Recepti su tajna, razume se, a naše zadovoljstvo ogleda se u nameri da Vaš doživljaj u našem čudesnom svetu fenjera upotpunimo najprijatnijim ukusima. Retkost u našem ugostiteljstvu i pravo iznenađenje za Vas jeste i mogućnost pravljenja posebnih pica po Vašoj želji. Narudžbine primamo i putem telefona.
Pića su raznovrsna, od svetski poznatih pa do onih spravljenih tradicionalnim postupkom u pecarama i podrumima naših renomiranih proizvodjača. Da biste upotpunili svoj užitak i potpuno se prepustili atmosferi osvetljenoj svetlostima fenjera, preporučujemo Vam da probate neka od naših vina. Nudimo Vam vina naših poznatih vinarija iz zemlje: Aleksandrović, Jović, Radovanović, itd. Imamo veliki izbor žestokih pica, među kojima su najpopularnije domaće rakije, kao i veliki asortiman sokova i toplih napitaka. U svakom slučaju, kod nas ćete moći da izaberete ono piće koje odgovara rafiniranom ukusu i koje će dati poseban ton Vašem uživanju.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Pon - Pet:
  08:00 - 24:00h
 • Subota
  08:00 - 01:00h
 • Nedelja
  09:00 - 23:00h
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Da
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Picerija FENJER

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found