Pepe Trattoria

Description

Description

Duh Italije na Dorćolu.

Dnevna ponuda započinje doručkom u kome dominira nas specijalitet, sendvič „Tost’o bucco“, koji ne možete naći na drugim mestima, zato dodjite da ga probate i sa njegovim ukusom započnete dan. Za ručak možete kombinovati veliki izbor pasti i salata, kao i nekoliko vrsta bifteka, a tu je i piletina spremljena na nekoliko načina… sve to uz mirise najkvalitetnijeg maslinovog ulja i začinskog bilja, sve po receptima autentične italijanske kuhinje. Domaća testa pravimo ručno i služimo ih isključivo sveža na bazi dnevne pripreme.

Slatka priča u tratoriji Pepe odvija se uz autentične italijanske kolače, kao što su tiramisu, čokoladni tart sa belom i crnom čokoladom, panakota…u tom carstvu slatkih čula posebno smo ponosni na “Dolce della nonna“-bakin slatkiš koji uvek predstavlja neko novo iznenadjenje za naše goste…sve to Vas uverava da „dolce vita“ zaista postoji.

U ponudi je veliki izbor biranih vina kako italijanskih sa garantovanim geografskim poreklom., tako i srpskih vrhunskih vina već dokazanog kvaliteta.

U svakom brižljivo osmišljenom detalju, od enterijera u pastelnim bojama svedenog dizajna, preko srdačne atmosfere, do kuhinje, oseća se duh Italije i njenih gastronomskih ukusa.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Pon - Pet:
  08:00 - 23:00
 • Subota
  10:00 - 23:00
 • Nedelja
  12:00 - 20:00
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Pepe Trattoria

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found