Marenda

Opis

Opis

Kada se rodila ideja da otvorimo Marendu želja nam je bila da u srcu Vračara kreiramo oazu dobre atmosfere i sjajne hrane. Izazov je bilo na sjajnoj lokaciji kreirati nešto što će Beograđani prihvatiti kao svoje, a oni koji dolaze u posetu prepoznati kao kvalitetno i vredno pažnje.

Marenda je dobila ime po slatkom obroku koji su nekada dobijali vojnici i koji su svakog dana sa nestrpljenjem čekali. Naša misija je da se radujete dolasku u Marendu baš kao što su se oni radovali svom posebnom obroku.

Svesni smo da je to veliki izazov i zato se trudimo da našim posetiocima ugodimo na različite načine – enterijerom, uslugom, kvalitetnom hranom, napicima, predivnom letnjom terasom sa pogledom na Hram Sv. Save, muzikom…

Trudimo se da damo vrhunski kvalitet hrane po pristupačnim cenama. Znamo da vam to zvuči poznato i da mnogi tvrde slično, ali jedino što možemo da učinimo je da vas pozovemo da se uverite.

Bilo da želite da kvalitetno pojedete, popijete kafu, pronađete mesto za druženje sa prijateljima, organizujete sastanak ili proslavu, tu smo za vas svakog dana na uglu Skerlićeve i Braničevske ulice, u srcu Vračara.

Dobrodošli!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Komentari

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Radno vreme:
  Pon - Cet: 8:00AM - 12:00AM Pet: 8:00AM - 1:00AM
 • Subota
  8:00AM - 1:00AM
 • Nedelja
  8:00AM - 12:00AM
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Da
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Marenda

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%

Komentari