Dragstor Play

Description

Description

Na mestu letnjeg splava Play, kod Muzeja savremene umetnosti na Ušću, otvoren je novi zimski klub u Beogradu pod nazivom Dragstor Play. Klub Splav Dragstor Play je zimski klub i nalazi se u unutrašnjem zatvorenom delu letnjeg Splava Play.

Splav klub Dragstor Play je zimski klub namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, a radi petkom i subotom kao klub od ponoći do 04h. Po ugledu na svetske klubove, klub Splav Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu. Odlična zabava koju garantuje odličan spoj Dj-eva, ambijent i društvo čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i klabing.

U prepunom klubu Dragstor Play izdvajaju se i brojna poznata lica koja ovde dolaze, među kojima su Vuk Brajović, Milorad Čavić, Milka Forcan Posebnu pažnju privukao je Diego Leon, legenda kultnog španskog ostrva zabave, zaštitno lice kluba “Amnesia” na Ibici i prestižnog “Cavalli” u Dubaiu, koji je bio na otvaranju kluba.

Klub Dragstor Play je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta. Klub Splav Dragstor Play je takođe i mesto koje u duhu mesta na kome se nalazi (ušće) postaje platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.

Contact

Contact
 • Address
  Ušće bb
 • Phone
 • Category
  KLUBOVI / SPLAVOVI
 • Location
  Novi Beograd

Additional Information

Additional Information
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Dragstor Play

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found