Bacio Gelato

Description

Description

U nameri da se artistički duh najfinije tradicije italijanskih i francuskih majstora prenese i na beogradske ulice, gelaterija Bacio, osnovana 2009. godine, konceptualno među prvima na našim prostorima predano i vešto započinje izradu poslastica koje mire tradicionalno iskustvo, artističku obradu i neponovljivi užitak.

Dobijeni iz najkvalitetnijih sastojaka, sladoledi (zapravo gelato) gelaterije Bacio sadrže najmanje od 8% masnoća, što je i glavna odlika po kojoj se tradicionalna italijanska receptura izdvaja od tipične, danas preovladavajuće američke ice cream tehnologije spravljanja sladoleda.

Veliki izbor ledenih poslastica na čokoladnoj, mlečnoj i sorbet (voćnoj) bazi upotpunjen je smelim i neočekivanim spojem ukusa koji nas hrabre da neprestano uživamo u otkrivanju novih.

Francuski kolači i tartovi, sa klasicističkom rafiniranošću svoje izrade, čine protivtežu italijanskom, često temperamentnom i nepredvidivom duhu, i izbor su onih koji se odluče za staloženiji užitak uz neizbežnu patinu prošlih vremena. Šejkovi, kupovi, frapei i kokteli, upotpunjuju doživljaj izmeštenosti iz često usnule svakodnevice, i gelateriju Bacio čine oazom ljudi najrazličitijih uzrasta, profesionalnih i duhovnih afiniteta.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Bacio Gelato

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found