Wats – WeAreTheShit

Description

Description

Retko koj klub ima panoramski pogled na grad, a da to ne naplacuje nebeskim cenama.
Retko koj klub ima izgled dnevne sobe, a muzika sme da bude pojacana. Kucna zurka sa sofisticiranom elektronskim muzikom, cista avangarda.

Klub Wats predstavlja malu duhovnu oazu grada Beograda i jednu od retkih (da ne kazemo poslednjih) instanci underground klabinga u ovom gradu, uzevsi u obzir sam koncept i estetiku, cilj da edukuje mlade ljude a vrati “starije” na dancefloor (koji postoji, sto je raritet u danasnjim klubovima), i premisu samog postojanja: muzika > novac.

Klub radi od cetvrtka do nedelje, svojim radim satima propagirajuci zdrav zivot (vrata se otvaraju u 18 casova i zurka traje do 2 ujutru). Prva asocijacije neka vam budu after work i san na vreme.

DJ je centralna figura, svetla su prigusena, fotelje i trosedi, ogromna polica sa plocama, jedan od lepsih sankova u gradu, sve to cini ovaj prostor razlogom da pozvonite na interfon u Lominoj ulici i sacekate da vas neko sa treceg sprata pusti da postanete deo ekipe.

Wats zadržava prava zabrane fotografisanja i svi profesionalni fotografi će biti zamoljeni da ostave foto aparat na ulazu u klub. Za potrebe novinara Wats će poslati fotografije iz svoje produkcije.

[custom-facebook-feed id=”WeAreTheShit” type=albums albumsource=photospage showalbumtitle=true albumcols=3]

[custom-facebook-feed id=”WeAreTheShit” type=events]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Četvrtak:18h - 01h Petak:18h - 02h
 • Subota
  18h do 02h
 • Nedelja
  18h do 01h
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Wats – WeAreTheShit

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found