Vapiano – Ušće Shopping Center

Description

Description

Ukoliko volite mediteranski duh i način života, podjednako će te voleti i koncept restorana VAPIANO, koji predstavlja fuziju kreativnog i brzog pripremanja i opuštenog uživanja u hrani.

Definicija futurističkog “fresh casual” koncepta je novi pristup u organizaciji restorana. VAPIANO je inovativan koncept pripremanja hrane po principu “priprema nakon poručivanja”. Gostima su na raspolaganju raznovrsne paste, sa svežim testeninama pripremljenim u restoranu, pice napravljene sa odabranim sastojcima i veliki izbor svežih salata. VAPIANO restorani nalaze se na više od 100 lokacija u gradovima širom sveta, dok je u pripremi otvaranje novih objekata kako u Sjedinjenim Američkim Državama, tako i u Evropi i na Bliskom istoku, čime VAPIANO širi svoju misiju kreativne kulture pripremanja i uživanja u hrani u prepoznatljivom ambijentu.

Koncept restorana VAPIANO predstavlja spoj opuštenog ali brzog koncepta, u kom mušterije koriste »čip karticu« kojom lično poručuju hranu na individualnim pasta, pica i salata mestima pripreme. Svojim novim pristupom brze pripreme i usluge, VAPIANO pomera granice klasičnog principa poslovanja restorana.

View this post on Instagram

Pasta Chicken Alfredo 😋

A post shared by Vapiano Beograd (@vapiano_beograd) on

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Vapiano – Ušće Shopping Center

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%