loader image

Thai Time – Fusion House

Opis

Opis

Prvi autentični tajlandski restoran u Beogradu.

Reč Tajland u prevodu znači “Slobodna zemlja” ili “Zemlja slobodnih ljudi”. Ono što je zanimljivo je da Tajland nikada nije bio pod evropskom kolonijalnom vlašću. Tajlandski narod je vekovima razvijao i usavršavao svoju jedinstvenu kulturu i hranu.

Glavni kuvar Tai Tajma, Duangnet Pinsanthia, rođena je u Koratu i učila je da kuva tradicionalne tajlandske specijalitete od svoje bake u Nakhon Ratchasimu u severoistočnom regionu Isana, delu Tajlanda koji je pod velikim uticajem Lao kuhinje. Porodični recepti koji se prenose generacijama spojili su u savršen sklad pet osnovnih ukusa: slatko, ljuto, kiselo, gorko i slano.

Tai Tajm je prvi autentični tajlandski restoran u Beogradu i u svom meniju nudi isključivo originalne ukuse tai kuhinje. Harmonija ukusa osnovni je princip svakog jela.

Intiman ambijent u samom srcu Beograda, na Dorćolu u Ulici Gundulićev venac 59a, prijatno osoblje i pre svega autentični ukusi originalnih sastojaka tajlandske kuhinje, ono su što restoran Tai Tajm čini drugačijim i posebnim.

Tajlandska kuhinja kao savršen spoj vekovima starih uticaja istoka i zapada, pretočenih u originalna jela jedinstvenog ukusa, konačno je dostupna i u Beogradu.

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Pon - Pet:
  12:00 pm - 1:00 am
 • Subota
  12:00 pm - 1:00 am
 • Nedelja
  12:00 pm - 1:00 am
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Thai Time – Fusion House

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found