Star Hostel

Description

Description

Kako smo počeli?
U martu 2005 upoznali smo jednog australijanca koji je putovao oko sveta na putu ka Beogradu. Odseo je u prvom beogradskom hostelu tada, i za nedelju dana provedenih u Beogradu, nagovorio nas je da otvortimo hostel. Ispričao nam je sve o potrebama svetskih putnika, i kako jedan hostel treba da izgleda. S’obzirom da mi nismo bili u mogućnosti da putujemo slobodno(trebale su nam vize sve do Decembra 19. 2009) odlučili smo se da otvorimo hostel i ’’donesemo svet nama’’

Ime za hostel smo preuzeli od nadimka koji smo koristili sa Australijancem Otom – Superstar.Od tog smo preuzeli Star i nazvali hostel tako. Umalo da ga nazovemo Superstar hostel.

Nakon nekoliko godina rada u ugostiteljstvu sa znanjem koje smo imali za pruzanje usluga otvorili smo mali nezvanični hostel sa samo 3kreveta. Ubrzo potom smo shvatili da Beograd ima turista i da postoji potreba za hostelima. Do kraja godine smo legalizovali hostel i preselili se na novu lokaciju i započeli priču Star hostela.

Nakon nekoliko selidbi napokon smo našli idealnu lokaciju i od 2008 smo smešteni u ulici Cara Uroša 37b.

Od prvog dana smo bili jedan od ili najbolje ocenjeni hostel od strane najvećih internet sajtova za rezervaciju hostela hostelworld.com i hostelbookers.com.
Primili smo pozitivne rezenzije sa svih strana i uključeni smo u skoro sve vodiče za grad Beograd.

Danas smo hostel sa 22kreveta i sa ponudom koja će vam olakšati boravak u Beogradu, u hostelu i omogućiti vam da uživate u vašoj poseti Beogradu.

Contact

Contact

Ratings

Star Hostel

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found