Splav Shake’n’Shake

Description

Description

Na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, nalazi se oaza savršenstva, i jedino mesto u gradu koje vam pruža pravi duh Dalekog Istoka. Plažni bar Shake’n’Shake idealan je za svakoga ko želi da u svoju rutinu unese velike količine jako dobre energije, i makar na kratko pobegne iz svoje svakodnevice u paralelni svet zadovoljstva.

Ležaljke, prostrani šank, krov od trske i ostalo što ambijent čini veoma autentičnim, učiniće da vaši rutinski rituali, kao što su ispijanje kafe, bude u vama neopisiv osećaj zadovoljstva i ispunjenosti. Shake’n’Shake osim što je sinonim za idelno i opuštajuće, istovremeno asocira i na vrelo i primamljivo. U toku dana u baru Shake’n’Shake moći ćete potpuno da se rasteretite i odmorite od brzog prestoničkog života, da pobegnete od buke, a opet budete u centru svih dešavanja.

Splav Shake’n’Shake idealan je za trač partiju sa najboljom drugaricom, ali i za dobru knjigu… Ono što je sigurno bar Shake ‘n’ Shake je omiljeno mesto za hedoniste i ljude istančanog ukusa. Maksimalno opuštena atmosfera, kokteli koji vam golicaju maštu, pozitivno naelektrisana ekipa, puno smeha, i naravno druženja i provoda, samo su deo onoga što bar Shake ‘n’ Shake nudi.

Naime, mir koji ovde iskusite u toku dana sa zalaskom Sunca evoulira u ekstremno dobru energiju, kojoj dodatno doprinose vrhunski dj-evi, ali i fantastični bendovi koji ovde nastupaju svakog četvrtka. Sreda je rezervisana za R’n’B, petak za Retro House, dok se čitav Shake ‘n’ Shake subotom trese u ritmu popularnih House hitova. Ukoliko želite da preterate u piću, ljubljenju ili smehu, a da vam niko ne uputi pogled neodobravanja, ovde ćete se savršeno uklopiti. Bar Shake ‘n’ Shake budi vašu pravu prirodu, i dozvoljava da ne sputavate svoje instinkte za maksimalnim zadovoljstvom.

Zašto Shake ‘n’ Shake? Razloga je mnogo… Prvo zato što je vreme za „shake up“, da se razdrmamo i popravimo svoje raspoloženje. Naravno, tome prethodi dobro poznata fraza „shake a leg“, odnosno ustati, pokrenuti se, i biti spreman na „handshake“(rukovanje) sa ortacima.Oslobodite se lošeg raspoloženja i zaboravite sve probleme uz jedinstveni prestonički bar Shake ‘n’ Shake, koji zrači pozitivom i duhom razuzdanih letnjih noći. Ukoliko ne verujete nama, James Bond zna šta govori: “Shaken, not stirred!”

[instagram-feed showheader=false id=”1298632513″]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Splav Shake’n’Shake

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found