Splav River

Description

Description

Mi se nalazimo na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.
Na splavu River su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/folk domaće muzičke scene, a samo neka od njih su: Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, kao i mnogi drugi. Splav River radi pet dana u nedelji, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom, kada svojim posetiocima pruža provod na svetskom nivou. Program je šarenolik, počevši od zabavnjačkog pa preko narodnjačkog stila, pa sve do zvukova R’n’B muzike, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.
Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili na splavu. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.
S obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije.
NE ČEKAJTE VIŠE NI SEKUND, VEĆ OBEZBEDITE SEBI JEDINSTVENI PROVOD ZA PAMĆENJE.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Subota
  12:00 am - 5:00 am
 • Nedelja
  12:00 am - 5:00 am
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Splav River

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found