Splav Hua hua

Description

Description

Sa tradicijom dugom preko 30 godina Splav Hua Hua je centar boemskog duha Beograda.
Kultno mesto Beograda za koje strani novinara kažu da je “Belgrade’s Must” odnosno mesto koje prosto morate da posetite prilikom obilaska Beograda.
Proverite zašto su Toma Zdravković, Haris Dzinović, Zdravko Čolić, Goran Bregović i mnoge druge legende iz sveta muzike i sporta rado dočekale zoru na našem splavu.
Za ovih 30 godina Hua je postao boemska institucija i način života gde su svi naši gosti došli na mesto odlične zabave, pojačanog libida i fenomenalne live muzike koju izvode naši izvođači. Neša 100% i Sloba Hua već nekoliko godina ustalili su svoj nastup petkom i subotom na veliko zadovoljstvo naših gostiju.
Drveni stolovi, karirani stoljnjaci, igranje po stolovima, odlična muzika i zapaljiva urbana atmosfera su znaci prepoznavanja Hua Hua. Ono na šta smo posebno ponosni su reakcije stranaca kada dođu na naš splav. Taj izraz lica i spektakl kome prisustvuju pomaže na beogradski noćni život dobije najprestižnije ocene na svetskom nivou.
Moramo priznati da nam je žao svake rezervacije koju ne mežemo da prihvatimo pa vam savetujemo da na vreme rezervišete svoj separe, sto, barski sto ili mesto za šankom. Uvek smo se trudili sa u potpunosti ispoštujemo sve naše goste i da svi zajedno napravimo boemsku atmosferu koja će se pamtiti.

I ne zaboravite – Ono što se desi na Hua ostaje na Hua!

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Pet - Sub: 12:00 pm - 5:00 am
 • Wi-Fi
  Ne
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Splav Hua hua

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found