Soul House

Description

Description

Soul House Apartmani su locirani u samom centru Beograda u Makedonskoj ulici, na minut od Knez Mihajlove ( pešačka zona ) i Trga Republike ( centralnog gradskog trga). U blizini su još i Kalemegdan ( srednjevekovna tvrđava ), Skupština , Skadarlija ( Boemski kvart), Silikonska dolina (ulica Strahinjića Bana ), dok je preko puta ulice lociran i Dom Omladine ( Kulturni centar za mlade ), kao i sve ostalo što bi trebalo da vidite u centru Beograda, a pritom možete to sve obići peške.

Soul House Apartmani vam nude siguran i udoban smeštaj. Svi apartmani su kompletno opremljeni nameštajem, a enterijer je veoma zanimljivim – pun duše što bi rekli. Apartmani su dobro opremljeni u cilju da upotpune vaše želje nebitno da li ste u Beogradu poslovno ili radi zadovoljstva. Svi apartmani su locirani u istoj zgradi, tako da se više ljudi može smestiti u više apartmana.

Soul House Apartmani vam štede novac! Nudimo vam odličan odnos cene i kvaliteta umesto trošenja para na preskupe hotele. Bukiranjem apartmana možete uštedeti čak do 100 evra po noći! Naši apartmani su takođe veći nego prosečne sobe u hotelu.Mi nudimo pristupačan smeštaj u srcu Beograda. U našoj ponudi naći ćete kompletno opremljene apartmane sa privatnim kupatilima , kuhinjama itd…

Posetite nas i osetite dušu Beograda

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Pon - Pet:
  12:00-20:00
 • Subota
  12:00-20:00
 • Nedelja
  12:00-20:00
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Soul House

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found