Saporibelli

Description

Description

Sam početak jedne lepe i jedinstvene priče italijanskog restorana Saporibelli vezan je za želju vlasnika da uživa u odličnom vinu i hrani. Iz ove strasti javila se jaka ambicija da se za najlepše kulinarske ukuse sazna i van granica Italije. Posvetio je puno vremena da nađe pravo mesto, koje je karakteristično po nacionalnoj tradiciji, ali istovremeno otvoreno za nova saznanja i spremno za nove specijalitete.

Beograd je upravo bio prava odluka, gde se strast za pravim kulinarskim specijalitetima, a posebno u konzumaciji mesa i sira, uklapa sa željama i ambicijama italijanskog restorana Saporibelli.

“SAPORIBELLI” kombinuje dve reči, UKUSI & POBUNJENICI.

Sapori (Ukusi ) jer je naša želja je da ponudimo najbolje ukuse italijanske kuhinje visokog kvaliteta.

Ribelli (Pobunjenici) jer svi proizvodi, pre samog izvoza svi do jednog prethodno testirani od strane vlasnika, dolaze iz malih fabrika čiji vlasnici se opiru velikim industrijskim proizvodjačima tako što koriste isključivo proizvode vrhusnkog kvaliteta namenjene manjem obimu proizvodnje.

U restoranu Saporibelli, gosti jednostavno mogu da uživaju u dobroj italijanskoj kafi, kao i ukusu naših posebno odabranih jela i vina.

Pozivamo vas da provedete vaše važne momente kako privatne tako i poslovne. U italijanskom restoranu Saporibelli možete da uživate i u prijatnoj muzici kao i u ostalim događajima koje priređujemo za vas. Biće nam veliko zadovoljstvo da restoran Saporibelli doprinese vašoj sreći.

Čekamo vas!

[instagram-feed type=location location=”954053551340423″]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Uto - Pet: 11:00AM - 12:00AM
 • Subota
  11:00AM - 12:00AM
 • Nedelja
  11:00AM - 11:00AM
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Saporibelli

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found