loader image

Restoran Tortinno

Opis

Opis

Restoran Tortinno je prava oaza dobrog ukusa koja se nalazi u samom centru Beograda. Enterijer našeg restorana koji se prostire na 400 kvadrata, uređen je u modernom stilu kojim dominiraju dinamične boje i dizajn, što ga čini savršenim ambijentom za predah od svakodnevnih obaveza.

U našem restoranu internacionalne kuhinje možete uživati u kvalitetnoj hrani koju za Vas sprema mlad i nadaren šef kuhinje. Kod nas možete probati tradicionalno italijansko predjelo, anti pasta koji uključuje domaće kobasice, masline, kao i razne vrste sireva. Ukoliko Vam je potreban kratak predah od obaveza u toku dana, svratite na branch u restoran Tortinno. Jedan smo od retkih restorana u Beogradu gde se služi domaća pasta, koja se izrađuje ručno po originalnoj recepturi, ali takođe, kod nas možete uživati i u drugim originalnim specijalitetima internacionalne kuhinje.

Sve naše slatke poslastice izrađuju se od najkvalitetnijih italijanskih sirovina, a u našoj ponudi nalaze se najbolji kolači. Kada ih probate osetićete ukus najkvalitetnijeg sezonskog voća i čokolade. Za sve ljubitelje čokolade u našoj ponudi nalaze se kolači koji se izrađuju od najkvalitetnije belgijske čokolade, bez veštačkih aroma i aditiva. Izuzetno bogatstvo ukusa i specifičan dizajn u vidu dekoracije napravljene od čokolade oduševiće Vas već pri prvom zalogaju. Takođe, u našoj ponudi nalaze se praline, ručno pravljene od strane čokolatijera koji su obučeni u inostranstvu. Praline su različitih oblika, dizajna, od crne, bele i mlečne čokolade, punjene najfinijim kremom. Poslastičarski zanat odavno prevazilazi zanatsku delatnost i odlučno korača putem primenjene umetnosti. Naš tim poslastičara svoje veštine je usavršio u Trening centru u Italiji.

Sa željom da Vaš boravak u našem restoranu bude prelepo iskustvo koje ćete dugo pamtiti naše ljubazno i profesionalno osoblje, uvek Vam stoji na usluzi.

Komentari

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Pon - Pet:
  8:00 am - 11:00 pm
 • Subota
  8:00 am - 11:00 pm
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Restoran Tortinno

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%

Komentari