loader image

Restoran Sunce

Opis

Opis

Restorani u sastavu Varoš kapije nalaze se u samom centru Beograda i oni predstavljaju simbole boemskog života Beograda.
U Dečanskoj ulici, nadomak samog centra grada, nalazi se restoran “Sunce”, koji su svojoj ponudi nudi tradicionalnu domaću kuhinju i odličan pop/ rok večernji muzički program .

“Sunce” je restoran sa dugogodišnjom tradicijom u vrhunskom i maštovitom pripremanju jela nacionalne kuhinje. Restoran je vrlo popularan poznat po vrlo prijatnom ambijentu i pristupačnim cenama.

Dugodišnja i tradicija u vrhunskom pripremanju nacionalnih specijaliteta čini restorane u sastavu „Varoš kapije“ omiljenim okupljalištima svih onih koji znaju da cene dobre obroke, po veoma pristupačnim cenama. Osim klasične ponude nacionalnih specijaliteta, „Varoš kapija“ poznata je i po širokom dijapazonu internacionalnih jela.

Smešteni u centru grada, jednostavnog i prijatnog enterijera, restorani u sastavu „Varoš kapije“ predstavljaju pravi izbor za sve one koji cene srpsku kuhinju i gastronomiju.
Svi restorani u sastavu preduzeća osim gostionice „Naše more“ imaju i atraktivne bašte. Specijaliteti u pojedinim restoranima poput „Znaka pitanja“ i „Proleća“ su jedinstveni i bazirani na iskustvu i receptima majstora kuhinje koji će zadovoljiti i najprefinjenije ljubitelje dobrog obroka.

Komentari

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Restoran Sunce

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%

Komentari