Restoran Srbija

Description

Description

Kada dođete na mesto gde je tradicionalna domaća kuhinja na ukusan način uklopljena sa modernim enterijerom u kome sve odiše domaćinskom atmosferom i porodičnom ugostiteljskom tradicijom dugom čitav vek, budite sigurni u jedno:
VRHUNSKI GASTRONOMSKI DOŽIVLJAJ MOŽE DA POČNE!

U ekskluzivnom ambijentu ovog restorana, smeštenog na dva nivoa sa 150 sedećih mesta i prelepom baštom kapaciteta 70 mesta, sve je podređeno zadovoljstvu gosta o čemu brine 25 zaposlenih radnika.

Reč “bogata” je isuviše skromna da bi se opisala sva ponuda kulinarskih majstorija koju restoran “Srbija” nesebično pruža brojnim posetiocima. Vrhunski pripremljeni i izuzetno obilni specijaliteti sa roštilja, vruće jagnjeće i praseće pečenje, raznovrsne i ukusne salate, ljubazna i kvalitetna usluga, čine ovaj restoran idealnim mestom za vaša poslovna i porodična okupljanja.

Prostrani parking sa video nadzorom i čuvarskom službom, omogućuje vam da se svakodnevno od 7 do 24h zaista opustite i prepustite svim čarima “Srbije”.

Dovoljno je da samo jednom dođete i okusite nešto od specijaliteta i od tog trenutka restoran “Srbija” će sigurno postati i ostati vaš stalni izbor. Nećemo vam reći zašto… tajna je uvek lepša kada je sami otkrijete! Odlukom nadležnog ministarstva, restoran “Srbija” kategorisan je sa četiri zvezdice.

[instagram-feed type=location location=”429143475″]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Restoran Srbija

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found