loader image

Restoran Srbija

Opis

Opis

Kada dođete na mesto gde je tradicionalna domaća kuhinja na ukusan način uklopljena sa modernim enterijerom u kome sve odiše domaćinskom atmosferom i porodičnom ugostiteljskom tradicijom dugom čitav vek, budite sigurni u jedno:
VRHUNSKI GASTRONOMSKI DOŽIVLJAJ MOŽE DA POČNE!

U ekskluzivnom ambijentu ovog restorana, smeštenog na dva nivoa sa 150 sedećih mesta i prelepom baštom kapaciteta 70 mesta, sve je podređeno zadovoljstvu gosta o čemu brine 25 zaposlenih radnika.

Reč “bogata” je isuviše skromna da bi se opisala sva ponuda kulinarskih majstorija koju restoran “Srbija” nesebično pruža brojnim posetiocima. Vrhunski pripremljeni i izuzetno obilni specijaliteti sa roštilja, vruće jagnjeće i praseće pečenje, raznovrsne i ukusne salate, ljubazna i kvalitetna usluga, čine ovaj restoran idealnim mestom za vaša poslovna i porodična okupljanja.

Prostrani parking sa video nadzorom i čuvarskom službom, omogućuje vam da se svakodnevno od 7 do 24h zaista opustite i prepustite svim čarima “Srbije”.

Dovoljno je da samo jednom dođete i okusite nešto od specijaliteta i od tog trenutka restoran “Srbija” će sigurno postati i ostati vaš stalni izbor. Nećemo vam reći zašto… tajna je uvek lepša kada je sami otkrijete! Odlukom nadležnog ministarstva, restoran “Srbija” kategorisan je sa četiri zvezdice.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed type selected. Please use a feed type of "user", "hashtag", or "mixed".

Komentari

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Restoran Srbija

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%

Komentari