loader image

Restoran So i Biber – Staro sajmište

Opis

Opis

Restoran So & Biber nalazi se na adresi Staro Sajmište 19, i spada u restorane nacionalne i riblje kuhinje. Restoran So & Biber predstavlja zaista pravo mesto za sve gurmane i one koji su hedonistički nastrojeni i vole da uživaju u hrani. Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa.

Oko restorana So & Biber okupljeni su zaista vrhunski profesionalci iz mnogih oblasti, počevši od kuvara, preko konobara i svih onih koji brinu i o najsitnijim detaljima bitnim za vaše maksimalno uživanje. Restoran So & Biber može se pohvaliti velikim brojem redovnih gostiju i dobrim poslovanjem upravo zbog izuzetne brige o svojim posetiocima, koji ovaj restoran uvek napuste siti, zadovoljni i bolje raspoloženi nego kada su u njega dolazili. Ljubazno osoblje brine o uživanju svakog gosta, a kuvari da svaki tanjir bude priča za sebe.

Za one koji nisu ljubitelji mesa tu su i odlčno pripremljeni riblji specijaliteti i salate, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Enterijer restorana So & Biber je zaista izuzetan, i sigurno će privući vašu pažnju. U pitanju je elegantni spoj tradicionalng i modernog, u kome jednostavno ne možete a da ne uživate.

Pogodnost koju imaju gosti restorana So & Biber je i besplatan parking, sa dvadeset parking mesta. Takođe je tu i usluga besplatnog bežičnog interneta, kao i mogućnost organizovanja privatnih proslava do 30 ljudi.

Kontakt

Kontakt

Ratings

Restoran So i Biber – Staro sajmište

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found