loader image

Restoran Šapat

Opis

Opis

Restoran Šapat se nalazi u srcu Beograda u prelepom ambijentu. Nastao je sa željom da udovolji svim ljubiteljima hrane pripremljene na tradicionalan način.

Kada poželite kratak predah u toku dana, svratite do restorana Šapat i uživajte u ukusnom ručku: raznovrsna topla i hladna predjela, supe i čorbe, kuvana jela, riba i plodovi mora, brojne salate, jela po porudžbini. Iz naše ponude posebno izdvajamo kompletnu ponudu specijaliteta sa roštilja, teleće pečenje i jagnjetinu ispod sača koja će oduševiti sve prave gurmane.

Pored vrhunske ponude hrane, restoran Šapat je prepoznatljiv i po impresivnoj ponudi vina koja dolaze iz našeg vinskog podruma u Starom Slankamenu. U ponudi Vas očekuje oko 6.000 boca različitih vrsta vina, a ljubazno i profesionalno osoblje rado će Vam preporučiti vino koje se najbolje slaže uz jelo koje ste odabrali.

Restoran Šapat organizuje i sve vrste proslava u prijatnom ambijentu u samom centru grada. Ukoliko spremate proslavu u krugu porodice ili kolektiva, nudimo usluge keteringa i dostavu posluženja na Vašu adresu.

Pozivamo Vas da dođete u restoran „Šapat“ da zajedno uživamo!
Dođite kao gosti a uživajte u našoj bajci kao prijatelji….

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed type selected. Please use a feed type of "user", "hashtag", or "mixed".

Komentari

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Pon - Pet:
  8:00 AM - 11:00 PM
 • Subota
  11:00 AM - 11:00 PM
 • Nedelja
  11:00 AM - 11:00 PM
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Da
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Restoran Šapat

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%

Komentari