Restoran „Proleće“

Description

Description

Vrlo popularan beogradski restoran koji nudi specijalitete bazirane na dugogodišnjem iskustvu i tradicionalnoj srpskoj kuhinji.

“Proleće” je restoran sa podužom tradicijom u spremanju tradicionalnih srpskih specijaliteta. Izuzetna lokacija i simpatičan enterijer čine ovaj restoran omiljenim restoranom mnogih gostiju koji znaju da cene dobar ukus, prijatni ambijent i pristojne cene.

Dugodišnja i tradicija u vrhunskom pripremanju nacionalnih specijaliteta čini restorane u sastavu „Varoš kapije“ omiljenim okupljalištima svih onih koji znaju da cene dobre obroke, po veoma pristupačnim cenama. Osim klasične ponude nacionalnih specijaliteta, „Varoš kapija“ poznata je i po širokom dijapazonu internacionalnih jela.
U svojoj raznovrsnoj ponudi, restorani „Varoš kapije“ nude:
– usluge keteringa
– take away
– organizaciju venčanja, koktela, konferencija, izložbi i ostalih vrsta svečanosti

Na veb stranicama restorana koji su u sastavu preduzeća, mogu se naći detaljnije informacije o uslugama i ponudi.

Smešteni u centru grada, jednostavnog i prijatnog enterijera, restorani u sastavu „Varoš kapije“ predstavljaju pravi izbor za sve one koji cene srpsku kuhinju i gastronomiju.
Svi restorani u sastavu preduzeća imaju i atraktivne bašte. Specijaliteti u pojedinim restoranima poput „Znaka pitanja“ i „Proleća“ su jedinstveni i bazirani na iskustvu i receptima majstora kuhinje koji će zadovoljiti i najprefinjenije ljubitelje dobrog obroka.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Restoran „Proleće“

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found