Restoran Mentalitet

Description

Description

Ulica Kralja Petra jedna je od najstarijih beogradskih ulica, a dan kada je naš tim napravio svoje prvo jelo i realizovao prvu uslugu u ulici Kralja Petra br. 70 je bio 18.decembar 2013. godine. U ovoj ulici su u I i II veku bili rimski forum, bazilika i terme, a u XIX veku se tu nalazila prva zvanična beogradska apoteka i prvi gradski hotel “Kod jelena”, između Gračaničke i Čubrine ulice, srušen 1938. godine.

Danas se u ovoj ulici nalaze Patrijaršija Srpske pravoslavne crkve i Saborna crkva. Prostor koji smo odabrali za naš koncept je dugo i pažljivo pripreman. Za “Mentalitet” izazov je bio kako da od zatečenog prostora napravimo nešto sasvim novo, a ne povredimo i ne zaboravimo tradiciju koju smo ovde zatekli. Spletom okolnosti i zahvaljujući sjajnom izboru arhitetkte i njegovim vrednim majstorima, osmislili smo i napravili “Mentalitet”, koncept koji ćemo stalno usavršavati kroz celokupan proces proizvodnje – od netaknute prirode do Mentalitet tanjira. Želimo da budemo lideri u stvaranju realne zdrave hrane vodeći računa o svakom, najsitnijem detalju.

Naš meni

Mentalitet meni predstavlja trenutnu ponudu svih kulinarskih proizvoda iz naše radionice ipredstavljen je kroz dve celine: Balkansku fuziju – posebno dizajnirana jela od namirnica sa ovog podneblja kombinovanih na nesvakidašnji način & Simfoniju zdravlja – jela sastavljena isključivo od divljih prirodnih sirovina i sastojaka odabranih specijalnom procedurom.

Oba spektra originalnih jela poseban su izvor inspiracije Mentalitetu. Meni se usklađuje sezonskim i specifičnostima našeg podneblja.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Pon - Čet: 09:00h - 24:00h Pet - Sub: 09:00h - 01:00h
 • Nedelja
  09:00h - 24:00h
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Restoran Mentalitet

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found