Restoran Đorđe

Description

Description

Đorđe je poznati beogradski restoran čuven po nesvakidašnjim gastronomskim specijalitetima koji predstavljaju fuziju modernih svetskih ukusa i najboljih elemenata domaće kuhinje. Kuvarski tim Đorđa već godinama osmišljava i kreira kulinarska remek dela pripremljena od najfinijih namirnica za kojima se traga po čitavom regionu i Evropi. U jela su utkana iskustva u kuvanju za svetski poznate ličnosti i umeća kuvarskog tima koja su nagrađivana na internacionalnim takmičenjima.

Đorđe je mesto u kome su vrhunsko meso i najsvežija riba imperativ, a pasta se služi samo ako je domaća i pažljivo pripremljena. Restoran je poznat po specijalitetima od mesa, poput telećih rebara, ručno rađenih kobasica sa sirom i suženim paradajzom, bifteka i ćevapa od najfinijeg mesa,a ljubitelji laganije ishrane uživaju u obrok salatama i pastama kakve se degustiraju u vodećim svetskim restoranima.

Skriven od gradske gužve i ušuškan u jednoj od najlepših gradskih vila, u blizini hrama Svetog Save, Đorđe je mnogo više od mesta na kome se služi vrhunska hrana. Svojim enterijerom, koji nenametljivo kombinuje tradicionalno i moderno, Đorđe je mesto važnih poslovnih sastanaka, pregovora i radnih sastanaka, ali i mesto prijatnih okupljanja porodica, prijatelja i partnera. Optimalan raspored prostorija kao zasebnih celina omogućava održavanje posebno važnih događaja u intimnoj atmosferi. Tokom letnjih meseci, ljubitelji vrhunske hrane i vina dolaze u letnju baštu Đorđa kako bi uživali u mirnoj atmosferi jednog od najlepših rezidencijalnih krajeva Beograda.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Pon - Pet:
  12:00 pm - 12:00 am
 • Subota
  12:00 pm - 12:00 am
 • Nedelja
  12:00 pm - 12:00 am
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Restoran Đorđe

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found