Restoran Crna Maca

Description

Description

Splav restoran Crna Maca nalazi su u Bloku 45, na adresi Savski Kej bb, na teritoriji opštine Novi Beograd. Novoizgrađeni splav restoran nudi Vam ukusan i umirujuć boravak na Savi, gde ćete akumulirati energiju neophodnu za novi radni dan.

U jednom od najlepših ambijenata na Savskom keju, možete provesti prijatne trenutke, uz raznovrstan meni koji uključuje: specijalitete rečne i morske ribe, jela sa roštilja, topla i hladna predjela, kao i veliki izbor salata, bilo kao glavno jelo ili kao dodatak glavnom jelu.

Sa mesta gde je Sava najšira u svom vodotoku, možete uživati u ribljim specijalitetima, kao što su lignje na žaru, kotleti soma sa marinadom, smuđ, fileti soma na mlinarski način ili u sosu od badema i vina, kao i dimljeni fileti lososke mladice u više vrsta soseva. Specijaliteti od mesa i ribe aranžirani su od strane vrhunskih kuvara.

Splav Crna Maca pruža Vam mogućnost da uživate uz najbolji espreso ili reprezentativni kult pića tokom cele godine, zahvaljujući klimatizovanoj sali, zastakljenoj bašti i velikoj terasi uz vodu. U savremenom ambijentu našeg restorana možete organizovati porodična slavlja, poslovne proslave, koktele, promocije i sve druge vrste zabave.

Ukoliko posedujete svoje plovilo, veliko pristanište omogućuje da naš splav posetite i sa vode. Zahvaljujući izvarednoj usluzi i ljubaznom osoblju, splav restoran Crna Maca proglašen je za tradicionalu bazu od strane „Savskih Kulinara“.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Pon - Pet:
  10:00 am - 1:00 am
 • Subota
  10:00 am - 1:00 am
 • Nedelja
  10:00 am - 1:00 am
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Restoran Crna Maca

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found