loader image

Restoran Bonaca

Opis

Opis

Kafe restoran Bonaca W, nalazi se u bloku 45 u Novom Beogradu, ušuškan u prijatnom ambijentu, sakriven od gužve i svakodnevne buke.
Možete se smestiti u bašti restorana, u udobnim separeima i uživati u zracima Sunca ili odmarati u prirodnom hladu, u društvu prijatelja ili Vašeg kućnog ljubimca, ispijajući ukusnu Lavazza kafu.

Unutrašnjost restorana, pristupačna za osobe sa invaliditetom, uređena u modernom stilu, pružiće Vam mir i udobnost u klimatizovanom prostoru leti i sa podnim grejanjem zimi. Opustite se uz besplatan Wi-Fi, prijatnu muziku i uživajte u ukusima specijaliteta, kako iz Srpske, tako i iz Grčke i Italijanske kuhinje. Takođe, za Vas, možemo organizovati proslave različitog tipa do 50 gostiju.

Dočekaće Vas prijatno i ljubazno osoblje, koje će Vas brzo i efikasno uslužiti, kao i preporučiti kvalitetna vina iz našeg širokog asortimana.
Nađite vremena za sebe i posetite naš ekskluzivni restoran.
Očekujemo Vas!

KAKO NAS PRONAĆI
Kada dolazite ulicom Jurija Gagarina iz pravca grada, kod pijace u bloku 44 skrenite levo i na kružnom toku, prva desno. Kod Maxija sa leve strane se nalazi parking, a mi ćemo Vas dočekati u produžetku, iza pošte, u centru bloka 45.

Radno vreme kuhinje: 9-23h

Kontakt

Kontakt

Ratings

Restoran Bonaca

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found