loader image

Restoran ABC

Opis

Opis

Ušuškan u mirnu zemunsku Ohridsku ulicu predstavlja pravo mesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih inostranih i domaćih vina. Prijatnim ambijentom dominiraju drvo, cigla i mnoštvo detalja iz davnih vremena, koji vraćaju slike iz prošlosti… uz laganu špansku i portugalsku muziku.
Ljubazno osoblje će Vam preporučiti neke od aktuelnih gangova, a po potrebi možete se i lično dogovoriti sa kuvarom o vašim savršenim zalogajima u kojima ćete lagano uživati.

Teško je opisati šta je zajedničko jelima koja se nalaze na meniju osim izvrsnog ukusa laganih zalogaja. Ako ste prvi put naš gost, naravno da morate probati hrskavu rolnicu od bifteka u sosu od semena bundeve. Samo reči hvale postoje i za ćureći file u sosu od kurkume sa sušenim paradajzom i gorgonzolom, a najbolje od najboljih je, po oceni većine, ‘karavan’ – marinirani teleći kotlet sa dimljenim sirom.
Tu su i slatki gangovi koje ćete prepričavati prijateljima kao što je suva pita od lešnika, koja uopšte nije suva ili čokoladni terin sa četiri vrste čokolade gde će vam nežni ukus mente probuditi osećaj luksuza…

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Radno vreme:
  Uto - Čet: 12:00 pm - 12:00 pm
 • Subota
  12:00 pm - 12:00 pm
 • Nedelja
  12:00 pm - 12:00 pm
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Da
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Restoran ABC

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found