Radost Fina Kuhinjica

Opis

Opis

Restoran kafe “Radost” je prvi ove vrste u Beogradu, koji će zavoleti svi ljubitelji zdrave hrane. To je mesto gde se može probati ne samo nešto originalno i novo, nego gde i ako se prejedete- nećete osetiti grižu savesti. Ovde mogu izlaziti ljudi koji cene vegeterijansku ishranu, a i oni skeptičniji će sigurno biti oduševljeni i možda promene mišljenje da hrana ne mora biti neukusna, a da je zdrava.

Ušuškan u centru grada, a daleko od gradske vreve, restoran “Radost” je opušteni kutak u kojem se “pune baterije”. Ljubitelji shejkova i vitaminskih bombi uvek mogu popiti neki dobar smoothie, bilo da je to Mars Attacks (sveži spanać ili blitva) ili Ganja shake (banana i semenke konoplje).
Kako vlasnici ozbiljno cene hranu i vole svoj posao, trude se da stalno donose sastojke i začine sa svih strana sveta i redovno stvaraju nove recepte. U ponudi restorana svaki dan se pojavi nešto novo i nesvakidašnje. Gosti će biti u prilici da uvek probaju nešto interesantno, bilo da su to ćufte od heljde sa suvim kruškicama, slani kolač od prosa sa povrćem, soba-flekice (soba noodles) od heljdinog brašna s povrćem i đumbirom ili tart sa blitvom i sirom od semenki suncokreta.

Pored klasičnih pića, u restoranu se služe već pomalo izumrla po kafićima turska kafa (sa kardamonom ili bez) i okrepljujući čaj od đumbira, limuna i koprive. Pored čaše vina uvek ćete moći naručiti zdrav meze kao što je na primer svakog dana pravljeni domaći humus.

A za slatki kraj, “Radost” je jedino mesto u gradu gde se pripremaju pravi cup cakes! Savršeno lagani i kremasti, sa samo zdravim sastojcima i bez hemijskih dodataka je sam po sebi dovoljan razlog da se svrati. Bez obzira šta naruči, gost u restoranu “Radost” može da bude siguran da jede ne samo ukusnu, već istinski pravu domaću hranu, punu vitamina i najčešće pripremljenu od sertifikovano organskih namirnica.

Komentari

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Radno vreme:
  Uto - Sub: 2:00pm - 12:00am
 • Nedelja
  1:00 pm - 9:00 pm
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Radost Fina Kuhinjica

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%

Komentari