Nachos

Description

Description

Ono što mi nazivamo meksičkom kuhinjom ili Tex-Mex kuhinjom, zapravo je izbor američkih kauboja, koji su izvornu meksičku kuhinju oblikovali na način koji je njima kao Evropljanima najviše odgovarao. Enčalade, takosi, burgeri, rebarca, tortilje i kesadilje, samo su neki od specijaliteta u kojima sladokusci širom sveta uživaju već decenijama. Sve to, i još mnogo više, može se pronaći u restoranu Nachos, u ulici Stahinjića bana 66A, ušuškanom mestu koje je postalo simbol uživanja u pravom tex-mexu.

Svi oni koji žele da uživaju, već znaju da se na meniju restorana Nachos nalaze najfantastičnija rebarca sa roštilja u domaćem bbq sosu, servirana uz neodoljiv pečeni krompir, da vam sami pogled na njih izaziva maštu i budi čula. Sladokusci tvrde, da su to najbolja tex-mex rebarca koja su imali prilike da probaju u ovom delu Evrope. Međutim, to nije jedino jelo sa menija, jer meksička kuhinja je privlačna upravo zato što nudi bogatstvo mirisa, ukusa, začina i kombinacija. Pored sada već čuvenih rebaraca, najtoplije preporučujemo neprevaziđene enčalade u čuvenoj salsa roja (crvenom sosu) ili neki od takosa poetičnih imena, Če Gevara, Zapata ili Luis Beach. Za one koji preferiraju prizvuke kontinentalne kuhinje, tu su fantastični burgeri, idealan izbor za ekipu. Sa mesom, ili sa ribom, meksički, pileći ili texas, ili možda Filadelfija, pravljen prema istoimenom proslavljenom sendviču, svaki od Nachos burgera obradovaće vas ukusom i izgledom. Veseli Nachos burgeri, fantastičnog ukusa i kolorita, odličan su izbor hrane za društvo – obroka koji će razveseliti vas i vaše prijatelje a zajednički ručak ili večeru učiniti nezaboravnom.

Savršen ručak lepo je završiti savršenim desertom, gde Nachos predlaže čokoladni topli Zabajone ili Tikinu tortu iz snova, slatkiš o kojem se priča.

[instagram-feed showheader=false id=”1228075768″]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Pon - Pet:
  9:00 am - 1:00 am
 • Subota
  9:00 am - 1:00 am
 • Nedelja
  9:00 am - 1:00 am
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Nachos

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found