loader image

Mykonos cafe

Opis

Opis

centru Beograda, u delu poznatom pod imenom Profesorska kolonija, van gradske vreve, smešten je kafić koji je dobio ime po poznatom grčkom ostrvu – Mikonos.

Opčinjeni lepotom ovog ostrva, na kome su duži niz godina živeli, vlasnici ovog kafića su u njega utkali duh Grčke i kosmopolitskog ostrva Mikonosa.

Enterijer je uradjen u bojama Mikonosa, bela boja je najzastupljenija, a upotpunjuju ga detalji poput staklenih kugli koje se nalaze na stolovima i napunjene su peskom sa svih plaža sa Mikonosa.

Posetioci za kratko vreme mogu steći utisak kao da se nalaze na moru.

U bašti kafića koja je svojim većim delom natkrivena vinovom lozom i velikom krošnjom višnje uvek duva povetarac, pa i po najvećoj vrelini može da se uživa uz grčku kafu, fredo cappuccino, sladolede, šejkove, mojito kao i ostale osvežavajuće koktele…što je samo deo bogate ponude.

Atmosfera u Mykonosu uvek je “domaćinska”, a upotpunjuju je lagane muzičke note.
Ko god je došao u kafić Mykonos, zaražen njegovom posebnošću, a i jednostavnošću, uvek se vraća po dodatnu “dozu uživanja”.

U ovom prostoru nalazi se i Društvo prijatelja Grčke, gde možete da se bliže upoznate sa kulturom i istorijom Grčke.

Isto tako, za sve one koji su uvek hteli da saznaju nešto više o Mikonosu a nisu imali gde i koga da pitaju, Mykonos café & travel pruža sve informacije u vezi hotelskog i privatnog smeštaja kao i ostalih usluga vezanih za boravak na Mikonosu.

Mykonos cafe Vam stoji na raspolaganju kada budete želeli da organizujete rodjendan, poslovni sastanak ili bilo koji drugi vid proslave.

Pridružite nam se zato što Mikonos za one koji znaju, znači da uživate u svakom trenutku

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Mykonos cafe

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found