Metropol Palace

Description

Description

Metropol, luksuzni dragulj Beograda
Očaravajući hotel sa pet zvezdica, Metropol je uvek bio središte gradskog društvenog života i domaćin svim najcenjenijim gostima. Projektovan od strane čuvenog srpskog arhitekte Dragiše Brašovana i originalno je otvoren 1957, hotel Metropol je ponovo otvoren 2012. godine kao Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel. Smešten u samom centru grada, sada posle kompletnog renoviranja i redizajna od strane kompanije MKV, Metropol Palace se ponovo može smatrati luksuznim, modernim draguljem Beograda.

Od trenutka kada zakoračite u Metropol Palace,prostrani lobi odaje utisak mira i udobrnosti koji istog trenutka opušta sva čula. Naša izuzetna ponuda smeštaja obezbeđuje jedinstveni dizajn i neprevaziđen luksuz: 196 soba i 40 apartmana sa spektakularnim pogledom na Tašmajdanski park su bogato opremljeni kako bi udovoljili svim vrstama potreba, uključujuči najmodernije komunikacione uređaje i tehnologije.

Metropol Palace je deo Starwood Preferred Guest programa i možete zaraditi besplatna noćenja. Saznajte više

Moda, stil i elegancija
Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel je savršeno mesto za poslovne konferencije,venčanja za pamćenje, prijeme i privatna dešavanja. Naše sale za sastanke mogu da prime i do 800 zvanica, a visoko personalizovani nivo usluge će obezbediti da svaki trenutak u hotelu Metropol Palace bude potpuno uspešan.

Svim mladencima koji rezervišu svoje venčanje tokom aprila, hotel Metropol Palace poklanja paket više kategorije u odnosu na izabrani.

Hotel u svom sastavu ima moderan spa centra i fitness centar koji osim teretane uključuje 25m dug bazen, saunu, Jacuzzi, parno kupatilo i salon lepote.

Naš A la Carte restoran služi doručak, laganu užinu i ručak, kao i popodnevni čaj i večeru: šef kuhinje Christoforos Peskias stvorio je jedinstvenu mešavinu ukusa, da zadovolji čak i najzahtevnije goste. Nadgledajući park, bar nudi impresivan pogled, uz izbor ukusnih laganih jela i sjajn izbor uvoznih pića.

Savršeno mesto za Vaše venčanja u Beogradu.

[instagram-feed showheader=false id=”1283637296″]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Uvek otvoren
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Posebno za goste

Ratings

Metropol Palace

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found