Le Petit Bistro – Vračar

Description

Description

Uzivajte u prelepom ambijentu novootvorenog kafe-a Le Petit Bistro u srcu Vracara.

Kafe Le Petit Bistro je idealno mesto da se opustite se uz šoljicu savršene espresso kafe, pažljivo napravljene od strane stručnih barmena, servirane tako da probudi sva vaša čula. Kafe se nalazi na Vracaru, u ulici Branicevska 13b. Predstavlja lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i specifičnim osvetljenjem koje svakako zagolica svačiju maštu. Boje koje dominiraju u kafeu Le Petit Bistro su boja tamnog drveta, crvena i prljavo bela, sa veoma interesantnim zelenim detaljima.

Ono što se u kafeu Le Petit Bistro posebno ističe jeste da oni ne prave kafu za svakog, već prave kafu za vas! Kao što vrhunski koktel majstori mogu po vašoj ličnosti prepoznati kakav će vam ukus koktela prijati, tako i u kafeu Le Petit Bistro vrhunski barmeni prepoznaju koja je i kakva prava kafa upravo za vas. Nagradite vaša čula jedinstvenim i istančanim ukusom najkvalitetnijih kafa u gradu. Svaka šoljica predstavlja umetničko delo za sebe, a vi ćete to prepoznati pri prvom gutljaju vaše kafe.

Kafe Le Petit Bistro pravi je izbor ukoliko želite da popijete najbolju jutarnju kafu, koja će vas razbuditi i kojom ćete započeti još jedan urbani prestonički dan. Takođe predstavlja najbolju varijantu za opušten razgovor sa prijateljima, ili možda intimniji izlazak sa dragom osobom. U svojoj šoljici možete zateći srce od pene, osmeh ili neki interesantan detalj koji će vam obeležiti čitav dan, ili vas makar na trenutak oraspoložiti. Međutim, ukoliko niste ljubitelj kafenih proizvoda, već biste radije probali nešto bez kofeina, sa ili bez alkohola, kafe Le Petit Bistro ima veliku ponudu pića i za vas, po prilično korektnim cenama. Ovo mesto podređeno je vašem uživanju, ambijent je prijatan, osoblje veoma ljubazno, a usluga besprekorna. Obavezno posetite kafe Le Petit Bistro i uživajte u punom ukusu savršene kafe! Već nakon prve posete ovo mesto neizbežno postaje deo vaše rutine!

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Le Petit Bistro – Vračar

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%