Konoba kod Goce i Renata

Description

Description

Konoba kod Goce i Renata… kuća starih alasa.

staraKuća starih alasa kao što i samo ime kaže postoji vekovima. Ispraćajući neke starije alase i dočekujući nove generacije, ljubitelji ribolova i života uz reku, alasi pingvini sa Dunava su našli svoj mir u ovoj skromnoj kolibi.

U njoj bi rado ugostili sve one ljude koji uživaju takav domaćinski ambijent i pravu alasku riblju čorbu i svežu ribu koju su oni lovili i noću i danju neobazirući se na vremenske uslove.

Riba se pekla na tanjirači, čorba se krčkala u kotliću na tronošcu, a ljubitelji reke uživali su praveći nam društvo do kasnih sitnih sati. Točilo se vino, merio se ulov, prepričavale se ribolovacke priče i tako iz dana u dan ta ista alaska koliba postade jedno veliko izletište, kako za poslovne i odrasle ljude tako i decu koja dok roditelji gustiraju naše specijalitete od ribe u našoj konobi, trčkaraju po parkiću punom zelenila i raznih zanimacija za decu.

Biće nam drago da i vi posetite kuću starih alasa „Konobu kod Goce i Renata“ i uverite se u ono što ste već negde čuli o nama.

Vrhunski ambijent

Vrhunski ambijentPružamo vam ugodan boravak kraj samog Dunava, udaljen od gradske vreve i saobraćaja, tako blizu centra a kao da ste na drugom kraju grada u prirodi gde nema šta da pokvari vaš mir i vreme koje ćete uz našu malu pomoć pokloniti sebi. Dužni smo vam mnogo ako vas u to neuverimo.

Restoran poseduje veliki parking na samom ulazu u restoran dovoljan za sve naše posetioce. Naša Konoba vam može priuštiti i zimi prijatan boravak i romantiku uz pucketanje kamina i topao obrok za hladne zimske dane.

Odlična hrana

Uvek sveža riba i drugi riblji specijalitetiKonoba kod Goce i Renata vam sem prijatnog ambijenta nudi uvek svežu ribu, riblji paprikaš, jela od mesa sa roštilja, razne poslastice, dobro domaće belo vino a poseban ambijent čini ogromna terasa nad vodom s pogledom na Dunav i Pančevacki most, ponton gde možete privezati vaš čamac, skuter ili jahtu ako do nas dolazite rekom. Dočekaće vas ljubazno osoblje i srdačni domaćin kuće starih alasa sa vekovnom tradicijom.

Trudili smo se da vam ukratko opišemo sve što bi želeli da vam ponudimo i opravdamo našu priču. Sve je onako kako smo vam opisali i nisu „ribolovacke priče“…uverite se sami!

Organizovanje proslave i svadbe

dsc02361Organizujemo razne proslave, dani firme, prezentacije, novogodišnje proslove, rođendane, svadbene ručkove, svadbena veselja po veoma pristupačnim cenama, dogovor menija po odgovarajućim cenama od 1.350,00 do 1.600,00 dinara (u cenu nije uračunato piće).

I da vam olakšamo spremanje posne slave, uslužno pržimo ribu i donosimo na kućnu adresu, sve što naručite od ribe kod nas.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Posebno za goste

Ratings

Konoba kod Goce i Renata

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found