Kasina bar

Description

Description

Lokal Kasina smešten je u srcu Beograda pored istoimenog hotela. Nalazi se u samom centru grada, preko puta Terazijske česme koja je izgrađena u XIX veku. Postojanje ovog kompleksa datira iz 1860.godine kada je na ovom mestu bio stari hotel Kasina. Sadašnji hotel Kasina sagrađen je 1922.godine. Kasina ima bogatu istoriju koja joj daje status kultnog mesta Beograda. Svoju reputaciju, brend i stalne goste Kasina je stekla kao pivnica,što je do skora bila.

Shodno vašim zeljama i sve većoj poseti odlučili smo da ovaj prelepi kutak Beograda prilagodimo modernim tokovima. U svojoj nameri uspeli smo renoviranjem i modernizovanjem prostora, ali i zadržavanjem starih slika Beograda i sada već tradicionalnim služenjem točenog piva, čime smo zadrzali svoju autenticnost i tradiciju.
U ponudi lokala imamo baštu, koja radi tokom celog dana i noću do kraja radnog vremena. Lep pogled i stalna cirkulacija ljudi daje Vam mogućnost da osetite puls Beograda…

Noću se ovo mesto transformiše u pravu oazu zabave, lagodnosti i pruža Vam potpun ugođaj. Svake večeri organizujemo žive svirke na kojima nastupaju poznati gradski bendovi kako bi gosti pored velikog izbora piva i povoljnih cena mogli da uživaju u dobroj atmosferi.

[custom-facebook-feed id=”kasinabarbeograd” type=albums albumsource=photospage showalbumtitle=true albumcols=3]

[custom-facebook-feed id=”kasinabarbeograd” type=events]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Kasina bar

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found