Kafe Šmek

Description

Description

Cafe Šmek je otvoren sa idejom da ponudi dobru kafu, veliki izbor kvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih pića po šokantno niskim cenama i to sve u atraktivnom i toplom retro ambijentu na 2 nivoa, u kome ćete osetiti pravi šmek starog Dorćola kombinovan sa modernim elementima.

Gornji nivo Cafea Šmek je koncipiran po ugledu na male francuske kafee, dok je donji intiman i ušuškan, a ipak ekskluzivan, i omogućava neometana druženja ili beg od užurbane svakodnevnice. Tako na istom mestu možete pijuckati dobru kafu i biti u toku dogadjaja u ulici ili biti ušuškani i imati utisak da ste u prostoru koji je samo Vaš.

Ljubiteljima sporta smo omogućili da nesmetano uživaju u svim mogućim, kod nas dostupnim prenosima sportskih takmičenja. Free Wi-Fi se podrazumeva.

Kod nas možete organizovati rodjendane, promocije, žurke. Naše predusretljivo osoblje će se truditi da Vam uvek izadje u susret.

Mi iz Cafea Šmek cenimo svoje goste i zato im omogućavamo da po izuzetno niskim cenama uživaju u vrhunskim kafama i dobroj usluzi. Uz to ćete uvek dobiti i neke grickalice gratis.

U Cafeu Šmek je uvek Happy Hour i za malo se dobije mnogo, a kvalitetno, pa ne biste pretpostavili da ste u jednoj od najprestižnijih ulica u Beogradu.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Pon - Čet: 9:00 am - 12:00 am Pet: 9:00 am - 1:00 am
 • Subota
  9:00 am - 1:00 am
 • Nedelja
  10:00 am - 12:00 am
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Kafe Šmek

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found