Kafana Čedić

Description

Description

Želja da se zauvek zadrže savršeni ukusi i mirisi domaće hrane, kao i da se sačuva od zaborava lepota starog srpskog domaćinstva, bili su osnovna ideja nastanka današnje kafane Čedić.

U autentičnom ambijentu stare srpske kafane vratićete se u prošlost. U kafani Čedić, pored ugrađenog duha domaće atmosfere koju pružaju njegovi domaćini, još prijatniji ambijent čini jelovnik koji obiluje domaćim specijalitetima spremljenim po starim recepturama. Posluživanje proje i sira, koji služe kao uvod u gurmanluke i dalje se tradicionalno primenjuje kao dobrodošlica gostima koji se uvek rado vraćaju. Uživaćete u izvrsnim mezetlucima, teletini i svinjskim rebarcima ispod sača, roštilju, tradicionalno kuvanim jelima, domaćoj zimnici, kolačima.

Kvalitet koji posedujemo potvrdili smo dobijanjem svetski priznatih serfitikata HACCP i ISO 9001 (za ugostiteljsku delatnost, pripremu hrane i pića za konzumaciju), kao i IQNet (za ketering, pripremu hrane i pića za konzumaciju). Ovi sertifikati potvrđuju kvalitet i bezbednost proizvodnje i distribucije hrane i sigurnu hranu po zdravlje potrošača.

Ova kuća nosi naziv porodice koja decenijama upravlja objektom koji je uvek imao reputaciju „mesta gde se dobro jede“. Dođite i uživajte u prijatnom ambijentu i uverite se u ukus domaćih proizvoda.

Vaša kafana Čedić

[instagram-feed type=location location=”533579500″]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  11:00AM - 11:00PM
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Kafana Čedić

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found