loader image

Hotel Moskva

Opis

Opis

Hotel Moskva predstavlja jedan od simbola Beograda, izgrađen 1906. na Terazijskom platou, na nultoj tački centra grada. Nalazi se na početku pešačke zone, nadomak Trga Republike a blizu brojnih pozorišta, muzeja, bioskopa i državnih institucija.
Kad izađete na terasu svoje sobe – kao da ste zakoračili u srce Beograda!
Izvan Rusije, beogradski hotel Moskva je jedini na svetu koji nosi taj naziv. Od sredine XX veka nalazi se pod zaštitom države, kao spomenik kulture. Tokom više od jednog veka u hotelu je boravilo nekoliko miliona posetilaca, među kojima su brojne poznate ličnosti: Albert i Mileva Ajnštajn, Žan Pol Sartr, Indira Gandi, Kirk i Majkl Daglas, Alfred Hičkok, Robert de Niro, Bred Pit, Rej Čarls i mnogi drugi.

Hotel Moskva kategorisan je kao hotel sa 4 zvezdice.
Raspolaže sa 124 komforne sobe i šest luksuznih apartmana.
Na prvom spratu nalazi se 38 dupleks soba, koje su posebni hotelijerski raritet. Sve sobe su opremljene stilskim nameštajem, mini barom, kablovskom televizijom, bežičnim internetom.

Hotel Moskva obuhvata restoran internacionalne i domaće kuhinje, „Čajkovski”, kao i najstariju, i jednu od najpoznatijih poslastičarnica u Beogradu, čiji je zaštitni znak kolač „Moskva šnit”. U ponudi hotela su i wellness, bistro Moskva, večernji Club Moskva, banket sale i gift shop.

Hotel je od aerodroma “Nikola Tesla” udaljen 20km.

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Radno vreme:
  Uvek otvoren
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Posebno za goste

Ratings

Hotel Moskva

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found