loader image

Hedonist Hostel

Opis

Opis

Hedonist Hostel se nalazi u samom centru grada, u prizemnoj kući sa prelepom baštom gde se gosti druže, odmaraju, prave roštilj i često gledaju koncerte i prenose sportskih događaja na video bimu. Naša bašta je naše najveće blago! Ona predstavlja oazu mira od gradske vreve i to u samom centru grada. Još jedna jedinstvena prednost našeg hostela je ta što je ceo nivo kuće posvećen zajedničkim prostorijama.

Odmah pored bašte nalaze se dnevni boravak i kuhinja/trpezarija sa udobnim tradicionalnim enterijerom sa zidovima od cigle i drvenim gredama. Pored tog prostora, nedavno smo otvorili i novi prostor za gledanje filmova, igranje Playstation igrica, ili za odmaranje uz knjigu. Sve zajedničke prostorije su na donjem nivou pored bašte odvojene od spavaćih soba tako da možete lepo da se odmorite!

Na samo 5 minuta hoda od nas naći ćete se na bilo kojoj od glavnih beogradskih atrakcija. Beograd, za razliku od većine glavnih gradova, ima veoma fokusiran centar grada i većina znamenitosti grada se nalaze na samo par minuta hoda jedna od druge. Prijatno smo ušuškani između svih znamenitosti Beograda! Kao šlag na tortu, nalazimo se u mirnoj ulici tako da ćete spavati i odmarati se bez ometanja.

Naše sobe su novonameštene, udobne i uvek čiste i sveže. Hostel se renovira i unapređuje svake zime kako bi svake sezone bio još bolji za naše goste. Pogledajte sve naše usluge ovde! Naš cilj je da imate ugodan i prijatan boravak sa nama!

*Možda se pitate zašto je ime našeg hostela Hedonist? Reč ‘hedonist’ se odnosi na osobu koja uživa u životu svim čulima, ili kako mi to volimo da kažemo, “živi punim plućima” :). Mi verujemo da su naši gosti – svetski putnici – osobe koje uzimaju najbolje od života time što istražuju svet, stiču nova prijateljstva i nova iskustva – pa su samim tim pravi hedonisti. Uz to, naša bašta predstavlja pravi hedonistički doživljaj.

Kontakt

Kontakt

Ratings

Hedonist Hostel

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found