loader image

Gradska Kafana Trg

Description

Description

Locirana u ulici Trg Republike 5, Gradska Kafana Trg jedna je od većih beogradskih kafana sa unikatnim enterijerom, vrhunskom atmosferom, velikim izborom pića i odličnim izvođačima koji u njoj redovno gostuju.
Radno vreme gradske kafane Trg je od devet sati uveče, kada počinje noćni provod, pa do tri, četiri sata ujutru. U ovu poveliku kafanu stane oko 400 ljudi, no s obzirom da joj se kapaciteti brzo popune, pogotovo vikendom, rezervacije su poželjne.
Bitno je istaći da je kafana podeljena na dva nivoa, pa se stoga nikada nećete osećati kao u nekom velikom holu, i uvek ćete biti u prilici da birate želite li da sa prijateljima budete u delu kafane u kome je gužva manja, ili da li želite da se zabavljate među masom ljudi.
Enterijer kafane Gradska Kafana Trg je veoma prijatan, i da se videti veliki broj stolova sa kariranim stolnjacima koji dominiraju u centru kafane, a zatim i znatan broj separea koji su idealni za malo veća društva. Centralne delove kafane predstavljaju sa jedne strane njen veliki šank, a sa druge strane bina sa koje će izvođači pop i folk muzike atmosferu podgrejavati do tačke vrenja!
Stolice su vrlo prijatne za sedenje i punjene su plišom, kao i separei.
Izvođači pop i folk muzike su ozvučeni, te ćete u svakom delu kafane moći maksimalno da uživate u pesmama, a ne samo ispred bine.
Pozitivna strana Gradske kafane Trg jeste i to što je locirana na mestu koje je lako dostupno i gradskim, ali i sopstvenim prevozom.
S obzirom na to, nećete morati svojim kolima da do ove kafane dolazite, te ćete moći potpuno da se opustite prilikom provoda!
Zašto da provedete veče u Gradskoj kafani Trg?
Zbog vrhunskih izvođača pop i folk muzike koji ovde redovno gostuju
Zbog pristojnih cena za kvalitet provoda koji se u kafani nudi
Zbog odlične atmosfere koja je unikatna za ovu kafanu, i svakako je treba iskusiti

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Ne
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Gradska Kafana Trg

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found