loader image

Gavez

Opis

Opis

Mesto u šumi na Adi gde može dobro da se popije, a često i pojede.

Ideja je nastala poznih 90 godina kao alhemičarski pristup bolesnom društvu kome je hitno trebao lek od zadobijenih rana, a Gavez je čarobna biljka koja zaceljuje. Taj naziv mogao bi se pročitati i kao NADA da će spoj čoveka i biljke blagoslovom kosmosa proizvesti dobro. Vizuelni simbol, nikad realizovan trebalo je da bude predstavljen nadzemnim delom Symphytum officinale , a izmedju njegovog nastavka korenom stisnute dve ljudske šake koje se rukuju. Iskrenosti radi treba da se kaže da je taj talas optimizma prekriven beskonačnom skepsom u bolje. Možda bi baš zato trebalo da se svi vratimo prvobitnoj ideji ukoliko svako od nas bude imao snage za to.

Radimo svaki dan osim ponedeljka tokom letnje sezone. Radnim danima od 14 časova, a vikendom od 12. (Po lošem vremenu ne otvaramo osim ako nemamo nešto zakazano!) Tokom zime otvaramo po želji gostiju, najavite se telefonom i dobrodošli ste kad god!

Autobusi koji staju na stajalištu Ada Ciganlija su: 23,37,51,52,53,58,85,88
oni koji staju na stajalištu Čukarica su: 55,56,87,89,91,92,511,551,552,553
Kolima od rampe na Adi idete pravo do kružnog toka, skrenete donjim putem desno i posle kafane “Verige” koja se nalazi sa vaše desne strane skrenete levo zemljanim putem kojim stižete do Gaveza za 20ak metara.

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Gavez

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found