Element Lounge

Description

Description

Element je sastavni deo svakog organizma, a u matematici je član skupa. Kao što samo ime lokala kaže, postanite deo skupa i budite u Elementu. Element lounge krasi izuzetan dizajn enterijera i eksterijera, ima komforno sedenje sa prelepim pogledom na jezero, separe, barske stolove i mesta za visoko sedenje. Eksterijer krase komadi nameštaja specijalno naručen za Element Lounge ne bude isporučen više ni u jednom primerku za teritoriju Srbije. Kada temperatura dosegne svoj maksimu, možete se rashladiti u bazenima sa šankovima. Dok se osvežavate vašim omiljenim pićem, uživajte u najboljim muzičkim pravcima koje domaći I strain DJevi puštaju za vas. Mladi ljudi, ali I oni koji se tako osećaju, sakodnevna zabava, opuštena atmosfera i najbolji noćni provod su samo neke od odrednica koje karakterišu Element Lounge! Mesto pristupačno za sve one koji žele da budu u element, gde vlada isključivo pozitivna energija. Posetite nas tokom dana, ali i u večernjim časovima. Nalazimo se na Adi Ciganliji, sa novobeogradske strane, pored bandžija. Osvežavajuća alkoholna i bezalkoholna pića i kokteli su još jedan od izazova koje vam nudimo. Voćni kupovi, salate, pijana lubenica, sladoled i mnoge druge poslastice nalaze se na našem meniju. U element smo za uživanje, budite I vi u elementu

Spada u grupu najposećenijih lokala u Beogradu na Adi Ciganliji, a karakterišu ga mladi ljudi, svakodnevna zabava, opuštena atmosfera i najbolji noćni provod! Mesto pristupačno za sve one koji žele da postanu deo Elementa u kome vlada isključivo pozitivna energija.

Pozivamo Vas da nas posetite kako u dnevnim, tako i u večernjim časovima.

Širok asortiman osvežavajućih alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktela su jedan od izazova koje Vam nudimo.Vocni kupovi, salate, Pijana lubenica, sladoled I mnogi drugi specijaliteti bice vam posluzeni od naseg ljubaznog I profesionalnog osoblja. Mi imamo samo jedan CILJ koji je zajednički cilj – da nasi gosti uživaju.

[instagram-feed showheader=false id=”1941834850″]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Element Lounge

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found