Dolce

Description

Description

Sam nastanak naše porodične radionice nije slučajan. Rezultat je dugogodišnjeg truda ali je i deo tradicije porodice Richardi, poreklom iz Formie, malog grada južno od Rima, od koje i sama vlasnica vodi poreklo.

Tintolino Family posluje već 3 godine i za to vreme prolazili smo kroz razne faze, pratili aktualna zbivanja iz domena kulinarstva i koristili razne tehnologije kako bi naše proizvode doveli do savršenstva. Sada, bez lažne skromnosti, volimo da kažemo da možete da budete 100% sigurni u vrhunski kvalitet naših proizvoda, jer na njemu radi pobednički tim za koji ne postoji nemoguća misija!

Dobro poznato geslo “za sve od 7 – 77” može u potpunosti da se primeni na raznovrsnost naše ponude:

Mi uživamo da u direktnom kontaktu sa klijentom, kreiramo njegovu unikatnu tortu. Zahvaljujući maštovitom entuzijazmu našeg tima, ne postoji nemoguce.

Renomirani lokali u kojima mozete da probate naš program komadnih kolača nisu naša jedina preporuka. Za nas pripremanje kolača nije slepo čitanje recepata već veština koja uključuje srce, glavu i spretne ruke našeg tima.

Posto dobro pripremljeni zalogaji moraju «komunicirati» sa svim čulima, da bi se upotpunio doživljaj uživanja u hrani, ketering posluženje koje će vas poslovnim partnerima i gostima predstaviti kao dobrog domaćina stići će vam u raznolikim oblicima koji poseduju ravnotežu ukusa, tekstura i boja.

U skladu sa starom poslovicom – Naši životi nisu u naručju bogova, već u naručju kuvara – svaki od naših proizvoda biće vam dostavljen na adresu. Vaša želja da slatke ili slane zalogaje iz Tintolino Family radionice vidite na svojoj trpezi, za nas je zapovest.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Dolce

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found