Dobar Znak

Description

Description

Raj za poklonike prave srpske kafane, u prijatnom ambijentu pazljivo sklopljenom od tradicionalnih detalja, spojeno je najbolje od starog i novog iz domaceg ugostiteljstva. To je DOBAR ZNAK!

Restoran „Dobar znak“ je otvoren u maju 2008. godine kao spoj četrdesetogodišnjeg iskustva u ugostiteljstvu i dugogodišnje porodične tradicije.

Svojim gostima nudi tradicionalnu srpsku kuhinju poput heljdopite, proje, kozijeg sira, jagnjetine i teletine ispod sača, dimljenih rebarca, kao i raznih jela sa rostilja, a za ljubitelje slatkog tu su knedle od šljiva i suva pita sa orasima. Karta pića obiluje domaćim rakijama i vinima na radost gostiju.

Ambijent restorana proizilazi iz autentične kuće sa trščanim krovom i drvenim površinama i prostrane sunčane bašte koje odišu nenametljivim šarmom nekadašnjih lokala s početka 20. veka. Prostranstvo krovne konstrukcije i toplina centralnog kamina, daju posebnu toplinu, ali i otvaraju apetit.

Restoran je idealan za održavanje slavlja i krštenja koje često imamo čast da organizujemo. Pored toga, domaćini smo povremenih izložbi sa etno motivima, a u zimskom periodu organizujemo muzičke večeri uz akustičnu gitaru, tamburicu i violinu.

Restoran je klimatizovan, a kako bismo učinili ugođaj potpunim, gostima restorana je na raspolaganju privatni parking.

DODJITE, VIDITE – OSTANITE!

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Uto - Pet: 10:00 am-10:00 pm
 • Subota
  10:00 am-10:00 pm
 • Nedelja
  10:00 am-10:00 pm
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Dobar Znak

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found