Dino Diner

Description

Description

Dino Diner restoran je otvoren u leto 2013. godine. Koncept American Diner restorana je karakterističan za severnu Ameriku i potiče još iz druge polovine 19. veka kada je Valter Skot 1872. godine odlučio da prodaje hranu noćnim radnicima iz vagona koji je opremio za služenje hrane. Mnogo je legendi o tome kako je nastao prvi hamburger, a najstarija je , naravno, o ‘šnicli iz Hamburga’ koja je u 19.veku zbog načina tretiranja bila idealna hrana ’za poneti’ za Nemačke emigrante koji su je nosili na svojim putovanjima sa starog na novi kontinent. Za stvaranje prvog američkog burgera takođe su mnogi uzimali zasluge, a svako je priču potkrepio dobrom dokumentacijom. Louis’ Lunch restoran iz Nju Hejvena u državi Konetikat se čak i u biblioteci Kongresa navodi kao ’rodno mesto hamburger sendviča’, a njihova legenda kaže: 1900.godine gost je žurio i insistiro je na brzom obroku za poneti, pa je vlasnik stavio goveđu pljeskavicu između dva parčeta tost hleba, i eto, burger je rođen .
U našem Dino Diner restoranu se služe burgeri koji se prave sa posebnom pažnjom. Kvalitetno sveže meso je ključ dobrog burgera. Mnogo nam je trebalo da dođemo do recepture mlevenog mesa kojom ćemo biti zadovoljni. Želeli smo da damo raspon ukusa u svakom grizu, a sočnost je bila jedan od glavnih ciljeva. Isto toliko pažnje smo posvetili i lepinji i ostalim sastojcima.
Osim burgera ponosni smo i na naša goveđa ili svinjska rebarca pripremana na tradicionalni američki način. Sigurni smo da će vam se dopasti.
Budite naš gost!

Contact

Contact

Ratings

Dino Diner

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found