loader image

Ćiri Bu Ćiri Ba

Opis

Opis

Mesto gde počinje magija

Čarolija koju Vam pružamo u restoranu nacionalne kuhinje Ćiri Bu Ćiri Ba nije nikakva iluzija, podvala ili jeftin trik – osetićete je svim čulima. Povešćemo Vas na magično putovanje u svet gurmanluka, meraka i tambure, u kome nema mesta za brige i probleme.

Naš dom pokraj Dunava, sagrađen u prošlom veku i uređen po ugledu na vojvođanske salaše, nalazi se u centru Zemuna. Garantujemo da ćete se i Vi u njemu od prvog trenutka osećati kao kod svoje kuće.

Ljubazno osoblje restorana dobrodošlicu će Vam poželeti uz slatko od višanja. Za doručak, koji služimo do podneva, između ostalog možete uživati u nadničarskom sendviču ili paorskom doručku, uz besplatnu čašu mleka ili jogurta.

Mirisi i ukusi naše kuhinje odvešće Vas na nepregledne vojvođanske ravnice i zavešće vaša čula najsenzualnijim ukusima Srbije. Na meniju su brojni vojvođanski specijaliteti poput pituljica sa sirom, ali i „harmonika“ rebra, ćevapi ala Avram, piletina Ćiri Bu Ćiri Ba punjena dimljenim kačkavaljem, ribić na kajmaku, jagnjeće sarmice i ostala jela sa roštilja na ćumur… Ljubitelji kuvanih jela mogu uživati u dnevnoj ponudi:pasulj sa suvim mesom, sarmice od zelja, gulaš… Izbor je zaista veliki, ali za šta god da se odlučite nećete pogrešiti. Naše lepinje se ne pripremaju unapred i zbog toga su uvek vruće i sveže. Savršen obrok će zaokružiti piće po izboru iz naše široke ponude domaćih vina i rakija. Četvrtak je rezervisan za gurmane, pa su tako u ponudi škembići, papci u saftu, dimljena crevca na žaru, teleća glava u škembetu, brizle… Od poslastica se posebno izdvajaju: koh sa karamelom, pita sa suvim šljivama, kadajif, tulumba punjena sladoledom…

Subotom, tamburaški orkestar Ćiribu svira samo odabrane note za Vaše specijalne trenutke uživanja. Takođe, možemo organizovati sve vrste proslava i učiniti da nezaboravne životne radosti podelite sa najdražima.

Srdačno Vaš domaćin,

Uroš Tešanović

 

[instagram-feed type=location location=”1016057385″]

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Radno vreme:
  Pon - Cet: 09:00h-00:00h Pet - Sub: 09:00h-03:00h
 • Nedelja
  12:00h - 21:00h
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Ćiri Bu Ćiri Ba

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found