Chopper Cafe

Description

Description

Chopper café je ušuškan lokal u blizini samog centra Beograda, u Sarajevskoj ulici. Enterijer ovog mesta je veoma interesantan i originalan, a pored zanimljive unutrašnjosti, tu je i bašta skrivena od pogleda u kojoj možete da se opustite uz omiljeno piće i hranu. Ljubazni domaćini i osoblje će učiniti da uživate u prijateljskoj i ležernoj atmosferi. Ovo je mesto u kome možete pijuckati kafu tokom dana, ali i popiti piće sa prijateljima u kasnijim satima. Chopper café nudi širok izbor raznih vrsta pića, kvalitetnih piva, kao i hrane (sočna rebarca na američki način, krilca, kobasice, onion rings, pomfrit, nachos, club sandwich) po pristupačnim cenama. Vaši ljubimci su takođe dobrodošli, to jest lokal je pet friendly. Petkom i subotom uveče se organizuju žive svirke kvalitetnih bendova uz koje ćete se odlično provesti.
Pored standardnih usluga, Chopper café nudi i mogućnost organizovanja privatnih proslava – rođendanskih, svadbenih, korporativnih, ili žurki bilo kojim drugim povodom koji je razlog za Vaše slavlje. Za tu priliku sa nama možete dogovoriti i nastup benda ili DJ-a na Vašoj proslavi, a spremamo i hranu po dogovoru (nudimo mogućnost pojedinačnih porcija za svaki sto ukoliko je broj gostiju ispod 100, ili švedski sto). Osoblje, kuvari, kao i muzičari, će se potruditi da proslava bude nezaboravna kako za Vas, tako i za Vaše goste.
Očekujemo Vas u prijatnoj atmosferi Chopper café-a, a kada dođete prvi put, daćemo sve od sebe da se uskoro vidimo opet!

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Chopper Cafe

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found